Международникът Ив. Стоянов в колаборация със земляк в Делиормана

Петричкият международник Ивайло Стоянов отново е в колаборация със земляк в поредния наряд в родния елит от заключителния регулярен кръг за есента. Реферът със значка на ФИФА този път ще дърпа нагоре по стълбичката не редовния си спътник Мирослав Максимов от Сандански, а родения в Кулата лайсмен Костадин Тановчев. В бригадата е и Илиян Капарашев, а триото пътува в неделя за Разград, където на лидера „Лудогорец“ гостува „Черно море“. Очаква се двубоят да мине „со кротце, со благо“ предвид топлите взаимоотношения между двата клуба, скрепени с „юношеската визита“ на моряците в решителен мач за титлата на делиорманци преди два сезона. Обичайните заподозрени поемат останалите срещи от Първа лига в предстоящия уикенд.

Силно пиринско присъствие има на възловия сблъсък във втория ешелон, с който в понеделник се слага край на есенния полусезон в отсъствието на орлетата и на „Струмска слава“, които вече се разпуснаха и ще гледат отстрани развоя на събитията.

На дербито между преследвача в челото „Локомотив“ /Сф/ и челника без право на промоция „Лудогорец ІІ“ ще звучи свирката на адвоката по професия Иво Андреев, на когото по тъча ще помагат М. Максимов и треньорът в детската академия „Хлапетата“ в Благоевград Николай Попниколов. На Крум Стоилов, който навремето вдигаше флаг по нашите и европейските терени, е възложено да оценява действията на полусириеца Васимир Ел-Хатиб и асистентите му в домакинството за сбогом с професионалния футбол на „Кариана“ срещу „Хебър“.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *