Международник пратен за мача на оцеляването на „Славата“, благоевградчанин командирован на сблъсъка за промоция с препратка ОФК „Пирин“

Международник прати футболната централа за решителния мач на оцеляването на „Струмска слава“ срещу другия потенциален пътник към аматьорската група „Оборище“, които по ирония на съдбата ще определят четвъртия изпадащ в директен сблъсък помежду си. Двубоят е поверен на Николай Йорданов в елитно трио с лайсмени Веселин Мишев и Борислав Колев. За реда при смените и в треньорските зони ще съблюдава петричанинът Вангел Вангелов. При повторение на есенното 1:1 от срещата на стадион „Орчо войвода“ предимството в общата голова разлика е на страната на панагюрци, които излизат на спасителния бряг и при всяко друго равенство с голове. Освен победата радомирци ги устройва и нулевият хикс, който активира бонуса попадение на чужд терен.

Благоевградско присъствие ще има на най-завързания мач за промоция във Втора лига между водача „Ботев“ /Вр/ и „Монтана“. СК възложи функциите на съдийски наблюдател на корифея в гилдията в Пиринско Георги Кордев, а свирката ще звучи в устата на носителя на значката на ФИФА Георги Кабаков. От изхода на срещата силно заинтересуван е и ОФК „Пирин“, който при успех в плейаута срещу „Витоша“ чака за съперник второкласирания от долната група. Частична издънка на врачани при очакваните победи на другите два отбора в топ 3 праща срещу орлетата „Царско село“. При успех на лидера най-вероятният опонент на хората на Милен Радуканов е столичният „Локомотив“.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *