Мелания Тръмп се отказа от развода с Доналд

Мелания Тръмп засега няма да поиска развод от Доналд, твърдят нейни близки, след като упорито се заговори, че това ще е вторият удар по егото на Тръмп, след като загуби битката за президент на САЩ

Според източник на Metro, първата дама въобще не е мислила за раздяла, а по-скоро е била разтревожена за това какво ще правят двамата оттук нататък.

Попитана за слуховете, говорителката на Доналд Тръмп обяви, че не смята да отговаря на тях, като изтъкна, че в много медии се разпространяват неистини за двойката.

По думите на Омароса Маниголт Нюман, която е бивш съветник на президента, Мелания няма да предприеме нищо, поне докато тя и съпругът ѝ са в Белия дом.

„Ако Мелания се опита да го унижи и си тръгне, докато той е още на поста си, Доналд ще намери начин да я накаже“, казва тя.

Нюман е на мнение, че господин и госпожа Тръмп са на периоди – понякога много се харесват, а в други случаи направо не могат да се гледат.

До момента Доналд Тръмп все още не е признал поражението си и продължава да поддържа тезата, че изборните резултати са фалшифицирани, но без да дава доказателства за това, пише Слава.

Междувременно Мелания отказва да дава изявления и се опитва да не привлича вниманието на медиите.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *