МЕНДЕЛСОН В НАВЕЧЕРИЕТО НА КОЛЕДА! След 30 г. познанство благоевградчанин и избраницата му си казаха заветното „да”, отбелязаха събитието в тесен кръг у дома

Племенничката на известния благоевградски уролог д-р Велев – Мая Велева, каза заветното „да” на Васил Христов от Благоевград. Заради пандемията двамата сключиха граждански брак в тесен кръг в ритуалната зала на Благоевград. Кумове на семейство Мая и Васил Христови станаха Александър Дюлгеров, който е колега на Васил в строителна фирма, и Аглика Жежова. На бракосъчетанието присъства и дъщерята на Мая – Цвети, която работи като касиер в благоевградски магазин.

Любопитното е, че познанството на Мая и Васил датира от 1989 г. и след 30 години двамата се врекоха във вярност. „Старата любов ръжда не хваща, не се плаши от коронавируса и довежда до брак”, каза развълнувана Мая.

„Иска се смелост и голяма любов, за да направиш такава огромна стъпка в живота си, особено в условията на пандемия”, категорични са и техните приятели.

За да не нарушават наложените ограничения, свързани с пандемията от Ковид-19, празненството се състоя в тесен семеен кръг в дома им на Мая и Васил.

СОНЯ НИКОДИМОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

2 Коментара

  1. ШОФЬОР

    Булката седеше на ПП Е -79 пре Струмско. Познайте какъв хайлаф е ? Струма, излагате се …..

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *