МЕНДЕЛСОН! Дъщерята Зорница първа от тризнаците на общинската съветничка Радослава Иванова мина под венчило, братята я предадоха на избраника й

Дъщерята на общинската съветничка в Разлог Радослава Иванова – Зорница, и нейният любим Валентин Бояджиев си казаха заветното „да“ на стилно сватбено тържество. Двамата се врекоха във вярност пред 250 гости. Церемонията по подписването на граждански брак се състоя в централния парк на Разлог, където специално за повода беше направена красива украса.

Свидетели на младото семейство станаха лелята на чаровната булка Костадинка Тодорова-Райгал, която е председател на сдружение МИС (Местни инициативи за сътрудничество) – Разлог, и съпругът й, испанецът Дейвид Райгал.

За да бъде бракът им наистина благословен, младоженците минаха под венчило и се венчаха и в храма „Свети Георги Победоносец“ в родното им село Баня. Булката, която е студентка във втори курс, беше отведена до олтара и предадена на избраника й, ски учител в Банско, от двамата си братя Божидар и Костадин, с които има силна връзка, тъй като са тризнаци. Те са и първите тризнаци, родени в курортното село Баня.

Сватбеното тържество продължи в ресторант в Разлог, където младоженците бяха посрещнати с бурни аплодисменти. То премина и под знака на благотворителността. Двамата влюбени се отказаха от букетите, за да дарят частица надежда на малката Мартина от Банско. Гостите им поставиха парите за букети в специална кутия в помощ на момиченцето.

Сватбеното тържество не беше лишено и от традиционните ритуали. Младоженците получиха специален поздрав от танцьорите от „Пирински наниз“, които ги изненадаха с няколко танца.

Кумът също поздрави младото семейство, като самият той изпълни испанска песен. Спазена бе и друга испанска традиция – всички гости вдигнаха тост с шампанско, като пожелаха на младоженците живот, изпълнен с много щастие и любов.

ЯНА ЙОРДАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *