МЕНДЕЛСОН! Сандански ресторантьори ожениха сина си с тежка македонска сватба със 150 гости, сред тях депутат и евродепутат

Тежка македонска сватба със 150 гости вдигнаха семейството ресторантьори от Сандански Жоро и Вики Чапкънови на сина си Радослав и неговата избраница Вили /на снимките/. Тържеството бе в уютния ресторант на петзвездната перла в Югозапада парк хотел “Пирин” в Сандански.

За да станат част от най-важното събитие в живота на младото семейството, пристигнаха приятели и роднини от Перник, Варна, Пловдив и Лондон. Цялата организация по сватбеното тържество бе поета от свекъра Жоро и свекървата Вики. Кумове на младото семейство бяха приятелите им семейство Паскалеви.

Ради и Вили се запознават в Лондон, където от четири години живее и работи младоженецът. Двойката се венча в манастира “Свети Илия” в с. Беласица, община Петрич, а гражданският брак се състоя в лятната градина на комплекса в парк хотел “Пирин” с много шампанско, плодове и шоколад. Оркестър на живо, гост-изпълнители от Гърция и чаровната народна певица Румяна Попова забавляваха сватбарите. Кумовете на младоженците – семейство Паскалеви, през цялото време ги обсипваха с музикални поздрави и логично спечелиха негласния конкурс за най-добре танцуваща двойка.

Специални гости на сватбата бяха депутатът Атанас Стоянов със съпруга си Благовеста и евродепутатът Ангел Джамбазки. Те изненадаха младоженците с поздравителна телеграма, подписана от министъра на отбраната Красимир Каракачанов, който не успя да пристигне в Сандански. Поради лични ангажименти управителят на парк хотел “Пирин” Иван Терзиев не присъства на сватбата, но изпрати специален поздравителен адрес.

За тържеството пристигнаха бизнес семейството Бети и Росен Русинови от Перник, близки от Пловдив и Варна. Сред многобройните подаръци, които получиха младоженците, се открои този на свекъра и свекървата – почивка в петзвезден хотел в Добринище и почивка на Българското Черноморие.

И досущ като в приказките, сватбарите три дни яли и пили, а на третия ден било изядено традиционното кумово печено прасенце в комплекс къмпинг „Четвърти километър”.

ЛИДИЯ МАНЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *