Мениджърът на орлетата У. Фийни: Без фенове е трудно, но ние сме професионалисти

Мениджърът на орлетата Уорън Фийни призна, че липсата на фенове ще се отрази на футболистите му в негативен аспект, но прие с разбиране решението на здравното министерство да затвори стадионите. „Пирин“ посреща днес от 15.30 ч. пред празни трибуни „Литекс“, но за радост на привържениците двубоят е залегнал за пряко излъчване по телевизията. Единственият проблемен играч в зелено-бяло е Джон Аийна, който все още се възстановява от контузия и лекарският екип ще се произнесе в последния момент дали да влезе в тимовия лист.

„За съжаление двубоят ще се проведе без зрители. Ние обаче сме професионалисти и трябва да направим всичко, за да спечелим този мач. Без привържениците е трудно, подкрепата им ще ни липсва, но сигурността и здравето на хората са над всичко и трябва да уважаваме решението на властите“, заяви северноирландският спец, след което отдаде дължимото на гостите и предупреди, че не очаква да пристигнат на разходка в Благоевград.

„Гледах няколко техни мача. Те се стараят да играят добър футбол. Това е опасен мач за нас. Нужна ни е максимална концентрация. Трябва да сме сигурни и уверени в нашите възможности. След срещата в Добрич казах, че съм доволен, но сега искам още по-добро представяне, защото все пак играем у дома. Нещата тръгнаха в правилната посока по отношение на играта. Това, което показахме в последните два-три кръга, е позитивно. Но трябва да положим още усилия, да задържаме повече топката, да развиваме постоянно атаките си в полето на съперника. Вярвам на отбора и на тези футболисти. Убеден съм, че ще вървим напред“, заключи оптимистично пиринският наставник.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *