Меркурий в Лъв – какво да очаквате?

На 12 август Меркурий навлезе в знака Лъв. Това ще помогне на повечето представители на зодиака да преосмислят живота си и да намерят онова, което ги прави щастливи. Според астролози, сега много хора ще добият увереност за осъществяване на позабравени планове и мечти.

Присъединявайки се към Слънцето, Венера и Марс, Меркурий ще подобри комуникацията между хората и ще им вдъхне смелост за създаването на нови връзки и емоции.

Следващите няколко дни ще са благоприятни за различни творчески проекти. Някои от вас ще се учудят на своите заложби и хъс за работа.

Друго нещо се случва през този месец. След около 4 месеца застой, Юпитер става директен – тръгва да се движи напред, което означава, че много от нашите планове ще се развият положително. Възможни са финансови постъпления и реализиране на отдавна създадени проекти, тъй като планетата се свързва с нашето личностно развитие.

До ноември месец всеки от нас ще има възможност да подобри материалното си състояние и да се усъвършенства. Зависи как ще го използваме. При онези, които до момента са смятали, че все не им върви, нещата ще се обърнат и късметът ще излезе на тяхна страна.

Навлизането на Меркурий в Лъв в началото на седмицата е отговорно за грандиозните планове на някои представители на зодиака. Не е изключено да има смели обещания, за които после да съжалявате. В края на седмицата може да „изскочат“ провокации и разочарования.

Пълнолунието, което се очаква на 15 август, ще рефлектира върху връзките и чувствата. След него ще настъпи по-сериозната промяна и времето за равносметка.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *