Меркурий пак е ретрограден, какво не бива да правим!

На 14 октомври, точно в 04:06 часа, Меркурий ще започне да се връща назад в зодиакалния знак Скорпион до 3 ноември 2020 година.

Това е прекрасно!

Време е мислите ни да се закотвят на пристана, за си почине нашият мозък. Периодът, през който този неумолим пътешественик се връща привидно назад, е подходящ да си отдъхнем от препускането на нашите мисли по отношение на темите, засегнати в следващите редове.

Не се препоръчва подписване на важни договори и споразумения

свързани с кредити, данъчни документи, завещания и застраховки. Има вероятност да се натъкнете на забавяне и допускане на грешки. Внимавайте с любовната си кореспонденция, която има еротични нотки. Удачно е времето за предоговаряне на условията по договорите. Очаква се засилване на желанието за подмяна на лични документи – лични карти, шофьорски книжки и задгранични паспорти.

Необходимо е да бъдем внимателни, когато управляваме моторни превозни средства

за да избегнем нежелателни срещи с органите на реда – КАТ.

Ретроградното движение на Меркурий ще ни подтикне да направим ревизия по отношение на нашите мисли, свързани с езотеричното и окултно знание. Подходящо е времето да е замислим за подсъзнателните ни страхове и блокажи.

Отделете внимание на дома си – почистете дрешника, мазето и тавана

Изхвърлете излишните и стари вещи. Това е период на почивка, през който ние се вглеждаме навътре с цел да изчистим неработещи модели или навици! Вярвам, че ще се справите и ще излезете по-силни, и с по-голяма вяра в себе си! 

Ретроградният Меркурий ще има най-голямо влияние за онези хора, които са управлявани от тази планета, или на тези, които се занимават с меркуриански професии: учители, писатели, лектори, представители на средствата за масова информация, телекомуникациите, медицината или пътешествениците.

По време на стационарната фаза на Меркурий се препоръчва

да се обмислят решения и се осъзнават нови планове и идеи

Резултатите не са непосредствено видни и не могат да станат очевидни до тогава, докато Меркурий не дойде до положение в Зодиака при своето директно движение в този градус, в който то е започнал движението назад.

Все пак понякога тези периоди дават и изпитания, като неочаквано обръщане на положението. По време на ретроградните и стационарни периоди човек може да навлезе в интроспективно състояние, за да получи познания и ръководство от по-дълбоки нива на съзнанието.

По време на този период е възможно да се появят фактори, които ще провокират способностите на индивида за по-разумен избор и намиране на верните решения. Използвайте ретроградните периоди за по-внимателно отношение към нерешените задачи и парични дела, които са били започнати, когато Меркурий е бил в директно движение. 

А когато Меркурий започне да се движи директно, тогава общуването, пътешествията, решенията и паричните ще започнат да се развиват бързо. Може с увереност да пристъпите към планиране на нови проекти и планове.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *