Месечен хороскоп за септември 2017-Щастието ще почука на вратата на една от зодиите!

Месечен хороскоп за септември зодия Овен

Вътрешна мощ, внезапна сила, самоувереност

Нещата ще започнат да се ускоряват още веднъж с пристигането на есенните месеци. Съгласно хороскопа ви, ще се окажете в твърде трудни ситуации.

През септември зодия Овен ще разберат за затруднения в семейството си, които е необходимо да бъдат разрешени тутакси. Благодарение на това преживяване, ще е нужно да пренаредите приоритетите си. Не считайте това като нещо негативно.

След раздяла може би сте си мислили, че в никакъв случай няма „да се върнете в играта“. Това е само временно чувство. Бързо ще срещнете човека, който ще го промени.

Очевидно е, че не ви допада перспективата цял ден да сте на работа. Но е нужно да стиснете зъби и да не си навличате беди.

Прекарайте малко време сред природата, вместо вкъщи пред телевизора или на компютъра.

Месечен хороскоп за септември зодия Телец

Силни и инатливи, но практични и решителни.

Хармонията ви ще бъде нарушена от благоприятна възможност, която ще ви бъде поднесена по време на септември.

Не бива да изпускате възможността. И все пак, от друга страна, ще е нужно да премислите подробно дали сте готови да жертвате толкоз много. Може би, ще изглеждате затворени и дори недосегаеми за хората около вас. Внимавайте за това, най-вече в работата.

В тази област от междуличностните връзки ще бъдете много уверени. Знаете как да впечатлите противоположния пол, така че не се страхувайте да използвате знанията си. Бъдете игриви и се насладете на приятна незабравима вечер. Посетете работилница. Ако се страхувате да отидете сами, вземете добър приятел с вас. Вслушайте се в храносмилателната ви система. Знаете, че не е добре да преяждате или да ядете бързо.

Месечен хороскоп за септември зодия Близнаци

Общителен и учтив характер с чувство за хумор и креативност

Единственият способ да превъзмогнете проблемите си е да преустановите здрави взаимоотношения с хората, които в последно време сте пренебрегвали. През септември, Близнаците няма да пестят мили думи и комплименти. Малък знак на признателност може да направи другите щастливи. Вашият партньор ще бъде удовлетворен, ако прекарате романтична вечер съвместно, само вие двамата. Ще намерите пътя един към друг отново. Звездите ще благоприятстват необвързаните и поради това е необходимо да се отправите към обществото или да срещнете някой онлайн. Ако вашите колеги ви завиждат, помислете дали съществува нещо нередно в това, което правите и се опитайте да бъдете по-мили. Внимавайте да не пренебрегвате най-близките си, намерете време и ги включете в програмата си. Те ще бъдат щастливи.

Месечен хороскоп за септември зодия Рак

Емоционален, но благоразположен темперамент, сприхав и сдържан

Есента и най-вече месец септември, ще бъдат под знака на връзките. Звездите благоприятстват обич и хармоничност в този период. Очаквайте нощи изпълнени с романтика. За необвързаните представители на зодия Рак, хороскопът е подготвил много възможности да срещнете нови хора. Възползвайте се. Не стойте вкъщи, излезте! Трябва да достигнете до други мисли, така че общуването с приятели вечерта безусловно ще ви се отрази добре. Не отлагайте работата, която може да свършите днес, за утре. Това важи в пълна сила в момента. Ако всеки път сте се наслаждавали или сте впечатлени от рисуването, сега е времето да започнете уроци и да опитате.

Месечен хороскоп за септември зодия Лъв

Смели, самоуверени, отстояващи и отворени са представителите на зодия Лъв

През септември обстановката в работата ще бъде по-спокойна. Очаква ви спокоен период в работата и семейните трудности ще ви избегнат. Това е точното време да излизате. Звездите са в благоприятно разположение особено за Лъвовете, които са в настроение да „ловуват“. Ще се насладите на много приключения, вълшебство и любов. Ще имате потребност от повече тишина в работата от всякога, не оставяйте колегите да ви разсейват с техните разговори. Отидете на пътуване, но този път отвън града в природата. Имате потребност да си починете от града. Погрижете се за кожата си, хидратирайте я или се насладете на пилинг.

Месечен хороскоп за септември зодия Дева

Внимателни, грижливи, но интелигентни и точни са представителите на зодия Дева

За да подобрите отношението си през септември излизайте, бъдете социални, срещнете нови хора. Те ще ви обогатят с много интересна информация и преживявания. Девите не е необходимо да пренебрегват своите стари другари в този период и най-вече половинката си. Необходимо е да отделите една вечер само за вас двамата, за да релаксирате и да се насладите на романтиката. Определено не бива да мързелувате дори, след като другите го правят. Вашият шеф ще забележи усилията ви. Посветете малко време на семейството. В комфортен дом ще се почувствате много по- добре.

Месечен хороскоп за септември зодия Везни

Справедливост, съчувствие, хармоничност и интелект

Точно в началото на месец септември ще е необходимо да се справяте с изпитание в семейството. Хората, родени под знака на Везните ще се окажат в неприятна ситуация, те няма да могат да влияят на останалите и ще се почувстват нищожни. Това положение ще ви се отрази повече отколкото искате, но по-късно ще подредите мислите си и ще бъдете балансирани отново. Вече не сте на 14. Не чакайте любовта да ви се обади, вземете нещата в свои ръце. Ще преживеете трудни моменти. Но тези моменти ще докажат, че сте добър служител и вашият шеф ще ви оцени адекватно. Съществува риск от дребни наранявания заради разсеяност. Внимавайте.

Месечен хороскоп за септември зодия Скорпион

Наблюдателни бойци, предвидливи и съпричастни към другите

Септември ще донесе голяма трансформация или дори шок за представителите на зодия Скорпион. Ще се сблъскате с предателство в личния си живот. Би могло да е измяна на партньора ви или голям спор, който ще завърши зле или с премеждие. Този инцидент определено ще ви порази и ще се затворите в себе си за известно време.

След разлъка може би сте си мислили, че никога няма „да се върнете в играта“. Това е само временно чувство. Тутакси ще срещнете човека, който ще го промени. Просто бъдете търпеливи и внимателни, когато работата е в застой и ви трябва време да я завършите. Ако желаете да свалите килограми е нужно първоначално да намалите алкохол.

Месечен хороскоп за септември зодия Стрелец

Целенасочени, енергични и изпълнени със стремеж и старание

Стрелците ще бъдат спокойни и хубаво отпочинали след това красиво лято. През септември ще дойде и последният шанс за смяна на кариерата. Ако не сте доволни от работата си и чувствате, че не ви удовлетворява както преди, сега е правилното време да направите нещо по въпроса. Не е за учудване, че не обръщате внимание на това, което се случва около вас. Влюбени сте. Но по-добре отворете очите си преди другите да започнат да се шегуват с вас. Ще се изправите пред важно решение, което ще се отрази на цялата ви кариера. Преценете съсредоточено опциите, не прибързвайте. Вашето състояние ще е добро, ако останете сами. Мислите и спомените ще ви помогнат да намерите причината.

Месечен хороскоп за септември зодия Козирог

Консервативните знаци са практични, предпазливи, постоянни и сериозни

Нова енергия в областта връзките почти ще ви погълне през септември. Ще започнете да забравяте за работата и работната ви етика ще се понижи драстично. Единствено внимавайте, за да не ви се отрази в бъдещето. В обществото, най-накрая ще бъдете в безопасност. Това ще ви направи по-уверени. Козирогът ще привлича противоположния пол с „магнитна сила“. Звездите ще благоприятстват необвързаните и поради това трябва да се отправите към обществото или да срещнете някой онлайн. Монотонната дейност би могла да ви приспи. По-добре си вземете почивка. Преценете ситуацията и наредете приоритетите си. Да се стресирате, поради дребни затруднения е безсмислено, а още повече не е полезно за здравето.

Месечен хороскоп за септември зодия Водолей

Емоционални и романтични с желание за експерименти

След предишното добро взаимодействие, ще се появят леки проблеми във връзките ви. През септември ще е нужно да свалите „розовите очила“ на оптимизма и отново да бъдете реалисти. Ако Водолеите се чувстват изгубени, ще е необходимо да потърсят помощ в семейството си. Те не само ще ви посъветват, но и ще ви подкрепят. Ако сте напълно сигурни, че имате право, можете да спорите с шефа си. Не бързайте и не се тревожете за цената, когато пазарувате. Подгответе вкусна вечеря. Заслужавате я. Мракът няма да ви притеснява. Ще имате позитивно настроение и излъчвате енергия.

Месечен хороскоп за септември зодия Риби

Скромен и деликатен знак, те имат дълбоко възприятие и вдъхновение

Благодарение на предишния ви опит, ще сте по-сигурни и здрави както и уверени. Използвайте добре тези качества в работата и личния живот. Вашата половинка ще оцени инициативността ви и фантазията ви. През септември, ще бъдете уверени и в социалния живот. Ще се сдобиете с интересни бизнес контакти и комуникационни умения. Всичко, което е необходимо да сътворите е да излезете, а не да се криете вкъщи. Не оставяйте промяната на настроението на хората около вас да ви разстрои. Бъдете спокойни и бихте могли да ги „заразите“ с вашето добро вдъхновение. Не се подчинявайте и не оставяйте хората да се държат с вас по този начин. Застъпете се за правата си. В добро разположение сте. Ако желаете комплименти, необходимо е да дадете няколко.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *