Микс от брашно и яйца изляха върху главата на Р. Иванов за ЧРД съотборниците му от „Вихрен”

Опитният полузащитник на санданския “Вихрен” Руслан Иванов навърши 34 години. Съотборниците му го изненадаха за празника по нестандартен начин, още на терена, след края на тренировката, когато пробваха за забъркат кекс върху главата на рожденика. В заверата участваха всички негови колеги, като основни вдъхновители и изпълнители на деянието бяха Александър Якимов и Методи Костов. Докато Руслан изпълняваше стречинг с Даниел Златков, бе атакуван в гръб и посипан с брашно и яйца, по подобие на подхода, използван от големите европейски отбори в аналогични ситуации. Всичко приключи с усмивки, мощни аплодисменти и пожелания за здраве и успешна футболна пролет. Самият купон, няколко часа по-късно, премина скромно, в домашна обстановка.

“Бяхме у дома с приятелката ми, дъщеря ми и родителите ми. Празненството мина нормално, нямаше как да празнуваме по-шумно, защото на другия ден ми предстоеше мач. Иначе шегата на футболистите преди това още повече усмихна деня ми”, обясни Руслан, който тази зима се завърна в родния си отбор, след като за последно защитаваше цветовете на втородивизионния “Септември” /Симитли/.

Изглежда шеговитата акция на съотборниците му и поднесените пожелания в мъглата от брашно хванаха дикиш, защото халфът бе сред най-добрите в състава на детелините и вкара гола за отбора си в спаринга срещу “Банско” денонощие по-късно, и то на стадиона в родното му село Склаве.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *