Милен купува жилище с парите от „Игри на волята”

С парите от голямата награда от „Игри на волята” победителят Милен Цветков ще си купи апартамент. Лекарят от Мездра безапелационно надви конкурента си на финала  Борислав. В последния епизод на риалитито Милен разкри, че ще инвестира печалбата си именно в това, което му е било най-трудно да напусне заради предаването – съпругата и детето му.

Въпреки че финалът на предаването е заснет още през лятото край Царево, Милен щял да получи превода на парите около месец след излъчването на последния епизод на 4 декември. Така че се надява сумата да е преведена по банковата му сметка около Коледа.

„С жена ми сме си разделили ежедневните задачи и в един момент, когато кажеш, че ще отсъстваш за няколко месеца, трябва да си осигурил добра организация, така че другият човек да се справи със своите ангажименти. Особено тази година с Ковид-19, кризата и всички покрай нея е предизвикателство чисто от семейна гледна точка някой да успява да поддържа всичко вкъщи“, сподели победителят. В последна битка на Арената 192-сантиметровият исполин Милен успя да вкара първите си два коша доста по-бързо от своя противник Борислав. Медикът бързо натрупа преднина, която така и не загуби до финала. Властелинът на Арената, както се прочу той в „Игри на волята“, призна, че си е припомнил какво означава спортен хъс, а раздялата с технологиите всъщност му се отразила много добре.

Още в първите епизоди преди 3 месеца Милен бе сочен като един от финалистите в „Игри на волята”. През октомври източник от кухнята на предаването издаде, че именно тихият и толерантен участник от Мездра ще стигне до финала на шоуто. Зрителите на екшън състезанието също коментираха, че докторът е техен фаворит и най-много заслужава победата. Оказа се, че Милен е най-уравновесеният и комплексен играч през този сезон. Още в първите битки той изпъкна с невероятни физически способности и впечатляваща издръжливост, като показа, че е еднакво добър в различните компоненти от игрите и физически, и логически. 31-годишният мениджър клинични изпитвания демонстрира завидна спортна форма за медик. Във видео визитката, с която бе представен в екстремного риалити, Цветков заяви, че обича тренировките на лост и успоредка, телевизионните сериали и холивудските екшъни. Работил е като ортопед, а след това се отдал на клинични изследвания. Не можел да живее без хладилник, телевизор и голямата си чаша за вода. Ядосва се, когато жена му закъснява. Филмите, които го описват най-добре като човек, са „Железният човек“, „Бързи и яростни“ и „Теория за големия взрив“. Най-големият му страх е здравето на близките му хора.

Въпреки атлетичната си форма, Милен не разчиташе единствено на мускулите си, а бе и перфектен стратег. Докторът имаше бърза преценка в игрите, а извън терена бе доста толерантен и търпелив с останалите участници в шоуто. „Помогна ми комбинацията между интелектуални и физически качества. Най-вероятно нито съм най-интелигентният, нито най-силният, но може би съм най-добрата комбинация от тези две качества. Може би затова и спечелих състезанието”, заяви победителят.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *