Милен Цветков не е на себе си след раздялата с Ивета, занемарил се е страшно

Милен Цветков е готов да се замонаши, безпокоят се колегите му в Нова. След раздялата с последната жена в живота му – майката на сина му Боян Ивета, шоуменът не ще да поглежда други, пише “Уикенд”.

След нея Милен имал няколко краткотрайни забежки с колежки и познати, но така и не стигнал до нещо повече. Дори споделял, че този жив от на ерген ужасно му е опротивял и вече имал съвсем различни интереси. Плановете му за бъдещето включвали само спокойни занимания и никакви авантюри на любовния фронт.

След като се раздели с последната си официална половинка – масажистката Ивета, Милен изненадващо не се юрна да си набавя нови любовни преживявания. Вместо да го удари на жив от и за последно да покаже, че е харесван и желан мъж, той се затвори в себе си и все по-рядко можеше да бъде забелязан в компанията на засукани дами, както бе години по-рано.

На всичкото  отгоре започна застрашаващо да напълнява и да не обръща почти никакво внимание на външния си вид.

„Страшно се е занемарил. За суетен мъж какъвто беше, това може да е знак само за едно – че е страшно депресиран и много самотен“, опитват се да  отгатнат какво се случва в главата на телевизионера негови познати.

За всичко това те обвиняват именно драматичната раздялата на шоумена с половинката му Ивета, която го дари и със син. Милен още не можел да я прежали и тайничко се надявал, че някой ден двамата пак ще са семейство. Искало му се да живее  отново под един покрив с нея й сина им, който му липсвал във всеки миг.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *