Refan-728×90-July-2019
Refan-728×90-July-2019
Refan-728×90-July-2019

Милен Цветков отиде на ремонт

Милен Цветков си намери чудна работа, която му позволява хем да печели добре, хем да разполага с доста време за себе си и 6-годишния си син Боян. От няколко седмици насам съкратеният от Нова журналист е водещ на интернет телевизията на „Демократична България”, но ангажиментът му там е само по няколко часа седмично и се състои в това да интервюира Радан Кънев, Стефан Тафров и останалите кандидати на коалицията за евроизборите. „Тази служба е тъкмо като за мен”, не крие задоволството си 52-годишният софиянец.   

Новата работа дава възможност на Милен да се вижда със сина си всеки ден. Двамата често са засичани заедно в парка „Заимов”. Там 6-годишният малчуган кара колелото си по алеите, а баща му седи на пейка и чете новини на екрана смартфона си.  Уви, преди няколко дни велосипедът на хлапето се развали, и с ремонта се нагърби Цветков. Новоназначеният служител на партиите ДСБ и „Да, България” натовари счупения байк на субарото си и се отправи към специализирана работилница, а пътьом се отби на автомивка под моста „Чавдар”, за да измие джипа си. За хиегинизирането на всъдехода си журналистът плати 10 лева, в това число и 2 лева бакшиш, видяха папараците на „Уикенд”. „Пий от мен едно кафе”, каза усмихнат Милен на служителя, който се опита да му върне ресто. 

Пред сервиза за велосипеди Цветков пристигна с лъснат до блясък автомобил. Той разтовари от багажника колелото на Боян – струващ 3 бона беемхикс „Skott”, след което от работилницата изскочи бачкатор, за го посрещне. Човекът беше разпознал популярния водещ и му гарантира, че ще бъде обслужен по най-бързия начин. Диагностиката показа, че байкът е с повредени лагери. „Ще го оправим и ще стане като нов”, обещаха в сервиза, а Милен каза, че ще мине пак след няколко часа, за вземе готовия велосипед. Преди да излезе от ремонтната база, той разгледа намиращите се там планински и шосейни бегачи – явно е решил да купува подобен и за себе си.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *