Милионерката Доника: Усещах, че умирам

Доника Христова първа в България спечели един милион лева от Национална лотария. Краси Боев се срещна с нея, за да разбере за какво е използвала парите и как се е променил животът й след голямата печалба.

“Не съм изхарчила парите. Може би ще останат и за децата ми”, призна Доника Христова. “След като спечелих, много хора започнаха да ме търсят и аз реших да замина с един приятел за Гърция, за да си почина. Там ми се случи нещо, което преобърна живота ми изцяло. Получих паник атака. Нещо в мен се пречупи. Аз усещах, че умирам и че никой не може да ми помогне”, казва Доника, пред нова.

“Започнах да ходя на психолог. Когато дойде лятото вече всичко беше наред. Един ден обаче получих много силни болки в корема. Оказа се, че имам киста на яйчника и кръвоизлив в корема. Ако не бях отишла веднаго до Спешното, може би щях да умра. След това изпаднах в тежка депресия. Аз не исках да излизам от вкъщи, не исках да говоря с никого, приемах срещите с приятелите си като ангажимент. Затварях се в себе си”, разказа тя, допълва Блиц.

С парите от печалбата тя си е купила два апартамента, обновила е гардероба си и е пътувала до далечни места. Тя разказа още, че е приятелка със скандалната плеймейтка Моника Валериева и че скоро да били на почивка на яхта със специални служители, които да ги обгрижват.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *