Министър Аврамова с важна новина за АМ “Струма” и цената на винетките

Ясна е вече и цената на бъдещата уикенд винетка, която ще бъде пусната догодина, тя ще струва 10 лв. Това обяви в предаването “Тази сутрин” по bTV новият министър на регионалното развитие Петя Аврамова.

Този стикер ще е валиден от 12 ч. в петък до 23 ч. в неделя, уточни министърът.

Тя обяви още, че участъкът на магистрала “Струма” от Кресна до Сандански ще бъде пуснат 5 месеца по-рано, още за коледните празници.

Петя Аврамова стана министър на регионалното развитие след оставката на Николай Нанков заради тежката автобусна катастрофа край Своге с 20 жертви.

Наскоро обаче Нанков се върна в Министерството на регионалното развитие като зам.-министър.

“Личната вина е нещо различно от поемането на политическа отговорност. На мястото трябва да се намери подходящият човек. Смятам, че той е подходящият човек, на мястото на което се намира. Приемам всякакви идеи от целия екип, но решенията ги взимам аз. Аз съм готова да нося, своята и политическа, и морална отговорност”, коментира Аврамова.

За пътния участък край Своге, където стана тежка автобусна катастрофа, тя поясни, че тече одит на целия път, все още не е готов докладът, когато стане, ще бъде оповестен. По думите ѝ гаранцията на този път изтича в края на тази година.

Министърът изрази увереност, че виновните за тежкия инцидент ще бъдат намерени.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Браво!

    При тези ЖЕСТОКО ПОВИШАВАЩИ СЕ ЦЕНИ НА БЕНЗИНА И ДИЗЕЛА е гавра, ИЗДЕВАТЕЛСТВО към милионите български граждани (не към работещите в София) – уикенд винетката да струва 10 лв.!!! ЦЕНАТА, трябва бъде около 5 ЛЕВА! …. За да могат нещастните български семейства от страната да изведат децата си на кратка почивка, или да отидат да видят още по-нещастните си баби и дядовци по селата…. Какви 10 ЛЕВА, бе министър Петя от Враца!? …. – Какъв е стандарта на живот в твоя СЕВЕРОЗАПАДЕН район. И там БЕДНОТИЙКА яка – като в нашия ЮГОЗАПАД, но праскайте 10 лева винетка и скъп бензин, като в богатата Европа и ша се опраим, на вас к’во ви пука!

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *