Министър Ангелов потвърди, че синът на президента Радев е бил задържан на шумен К-19 купон

Здравният министър проф. Костадин Ангелов потвърди пред журналисти, че синът на президента Румен Радев – Георги, е бил задържан в неделя през нощта заради шумен купон в хостел на столичния бул. “Христо Ботев”, предава Блиц. 

Да, мога да потвърдя, че това е така, синът на президента е бил там. Повече не мога да ви кажа. Ние не провеждаме разследвания”, каза той пред журналисти в Кюстендил. 

“Имам информация за всички нередни случаи. Във всички места, където са открити нередности, са съставени необходимите административни документи от органите на РЗИ”, уточни проф. Ангелов. 


В неделя от пресцентъра на МВР съобщиха, че при една от проверките на  Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР), съвместно със Столичната регионална здравна инспекция (СРЗИ), за спазването на противоепидемичните мерки, определени със заповед на министъра на здравеопазването, полицаи са реагирали на сигнал от граждани, че в хостел на бул. “Хр. Ботев” има струпване на хора и се хвърлят предмети на улицата.

На място са установени 14 лица, 11 от тях – непълнолетни, и 3 – пълнолетни. За случая веднага е уведомен инспектор към “Детска педагогическа стая” при Четвърто районно управление.

Родителите на един от непълнолетните са отказали да дойдат и да вземат детето си. Един от пълнолетните, присъствали на адреса, се е ангажирал да го съпроводи до дома му.

Всички непълнолетни са призовани да се явят в понеделник с родител в столичното Четвърто районно полицейско управление.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. д-р Байхой

    Сега наглото пишлеме да го пратят 14 дни да чука камъни като дребно хулиганство, та да видим ще дърви ли пак!

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *