Министър Каракачанов в ефира: Аз звероукротител няма да ставам, имам си друга работа

Явно колегите от Обединените патриоти не могат да преживеят ниските си резултати от изборите. Нека си зададат въпроса защо стигнаха до тук, вместо д а се чудят как да омаловажат постигнатото от ВМРО. Това коментира в ефира на Нова тв Красимир Каракачанов.

Шумът, който се вдигна от Волен Сидеров скрива кой купи етническите гласове. Аз нямам намерение да лекувам този и онзи. Ако някой смята да напуска коалицията, да го направи. Да не мислите, че нямам друга работа, освен да се разправям и да отговарям на глупави обвинения и да ставам звероукротител отново. Няма да го каня Сидеров да напуска, но ако смята, че е време да не е част от коалицията, да напуска”, коментира той.

Няма смисъл да си говорим с него. Ако имаше критики към някой, можеше да вдигне телефона и да говорим, допълни Каракачанов.

“Шансовете коалицията да продължи да съществува не са големи”, посочи той.

“Не го искам Сидеров, да. Насила хубост не става. Защо трябва да се мъчим. Ние продължаваме напред. Резултатите показват, че хората не искат предсрочни избори, така че няма никакви основания за това”, коментира Каракачанов. Оттук нататък според него трябва да се направи преглед на управленската програма, а не на отзелни хора и постове.

Това, което САЩ дава като цена за изтребителите не е важно, защото това е тавана на сделката. Това не означава, че ние ще платим тези пари. Това е нормално при преговори, обясни министърът.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *