Министър Рашков награди 17-те пожарникари от Благоевград, проявили изключителен професионализъм и спасили от пламъците обитателите на жилищен блок

Няма нищо по-добро за един ръководител да бъде сред момчетата, които са получили високо гражданско одобрение. За мен е чест, че днес съм сред вас, колеги. Вашата работа и вашите лица бяха показани пред целия български народ. Всички изразиха своята благодарност, своето уважение и подкрепата към бъдещите ви действия. С тези думи  директорът на ГДПБЗН гл. комисар Николай Николов се обърна към колегите. Знак и оценка за техния професионализъм е и наградата от министъра на вътрешните работи Бойко Рашков. С негова заповед  17-те пожарникари от екипа получават индивидуални парични награди за проявеното себеотрицание и изключителен професионализъм при овладяването и потушаването на пожара, възникнал на 10.12.2021г. в жилищна сграда в квартал „Струмско“ в гр. Благоевград. Благодарение на предприетите бързи, точни и прецизни действия са защитени живота и имуществото на гражданите.

За проявения висок професионализъм, благодарности към служителите на РСПБЗН-Благоевград изказа и областният управител Николай Шушков, който им връчи почетния знак на Областна администрация Благоевград.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *