Мира Добрева в скандал с колежка

Гореща тв интрига тресе конкурентните БНТ и Нова телевизия. В епицентъра на скандала този път са лицето на Националната телевизия Мира Добрева и колежката ѝ от „Събуди се“ Мартина Ганчева.

В ябълка на раздора за двете дами се превърнала статуетката от традиционните награди „Жена на годината“ в категория „Телевизия“. До последно Мира била убедена, че именно тя ще грабне почетния приз, но на церемонията останала без думи, след като наградата била присъдена на далеч по-младата ѝ и неопитна колежка от Нова телевизия. До края на партито Добрева пронизвала конкурентката си с ледени погледи, а някои от гостите признават, че само стълпотворението от десетки известни хора им попречило да се хванат публично за косите.

Обидената Мира обаче не пропусна да захапе победителката Мартина във „Фейсбук“. Под всяка своя публикация след фаталната за самочувствието ѝ вечер Добрева вече се подписва като „не жена на годината“. Поддръжниците ѝ се надпреварват да ѝ четкат егото, наричайки я „жена на всички времена“, а водещата с удоволствие приема комплиментите. „Не страдам, всичко ми е ясно. И както се казва: „Хубаво е и по-хубаво става“, пише Мира, опитвайки се да попари слуховете, че е огорчена от победата на Ганчева, но по-късно признава, че е прецакана и са ѝ ясни нещата в „бизнеса“.

Самата Мартина Ганчева блесна в ефира на Нова тв преди около 2 години, когато бе взета да замества излязлата по майчинство титулярка в „Събуди се“ Лора Крумова. Зрителите бързо свикнаха с новото попълнение и задоволителните рейтинги, които Ганчева правела, изядоха мястото на Крумова. Преди да се превърне в най-мразената от по-старите колежки в гилдията, Мартина дълго време не бе чак толкова известна на широката аудитория и водеше свое предаване по Bulgaria On Air.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *