Топ теми

Мира Добрева проговори за смъртта на наглия апаш, нахлул в дома й

„Няма човек, за когото да се радвам, че не е жив, какъвто и да е той. Неприятно ми стана, разбира се“. Този коментар направи водещата на БНТ Мира Добрева по повод новината, че крадецът Димитър с воинския прякор Шаката, който я ограби преди време е мъртъв.

„Още не съм се обаждала в полицията. Не бих пожелала на никого такава участ“, уточнява в. Телеграф.

Припомняме, че веднага след новината за смъртта на Шаката Добрева написа в личния си фейсбук профил, че „Бог забавя, но не забравя“. „Много хора писаха отдолу, че това е Божието възмездие. Често казваме, че всичко е в нашите ръце, но не е така. Понякога разчитаме и на полицията, и на държавата. Когато обаче няма оправия, се чувстваш съкрушен“, каза още водещата.

За появилата се информация, че Шаката я е ограбил само 16 дни, след като е излязъл от затвора Добрева каза следното: „Значи наистина е съдбовно нещо, не мога да повярвам. Много съм объркана от тази новина. Нека всеки си направи извода, че Бог забавя, но не забравя. Наистина съм убедена в това. Затова не търпя отмъстителност и злоба в душата си. Друг е този, който се разпорежда с човешките съдби. Бог е този, който дава най-великото правосъдие“.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *