Миро от Каризма съсипан, нож в гърба му заби най-близкият човек

Миро от бившия дует Каризма получил тежък удар под кръста от най-близкия си човек. Певецът мечтаел с цялото си сърце скоро да се сдобие с наследници, но бащинските му пориви били жестоко попарени от съпругата му Ели, която на този етап мислела най-вече за бизнеса си в чужбина. Именно крайното ѝ поведение оставило Миро съкрушен, шушукат столични клюкари.

Миро и Ели имат връзка от близо десетилетие, но сключиха брак едва преди година. Въпреки това те продължиха да живеят разделени, тъй като изпълнителят упражнява професията си в България, а благоверната му се радва на процъфтяващ бизнес в Лондон.

В началото бракът от разстояние задоволявал Миро, но с времето положението започнало да се променя. Той взел да бленува за истинско семейство и дечица, които да обсипва с цялото си внимание, пише таблоид.

Ели обаче се правела на ударена и все намирала с какво да оправдае отказа си да стане майка. Така на Миро не му останало друго освен да се съобрази с желанието на любимата си. Докога ще издържи търпението му обаче, не се знае.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *