Миро се размечта за три деца, но Ели май не е навита!

Мирослав Костадинов и съпругата му Ели са заедно от дълги години, но чак миналата решиха да узаконят любовта си. А време за създаване на наследство все не им остава. Двамата продължават да поддържат връзка от разстояние дори след брака, но на Миро май вече взе да му писва този начин на живот.

Отдавна певецът си мечтае да има деца, на които да даде цялата си любов. Мераците му да бъде татко рязко се засилили покрай сина на сестра му. Според блзиките му, хлапето е одрало кожата на вуйчо му. А покрай времето, прекарано с него, Миро се вкарал във филм, в който около него припкат три дечица, плод на любовта му с Ели.

Изпълнителят не веднъж е споделял това свое желание с половинката си в живота. Но засега не е получавал категоричен положителен отговор от нея. Като за начало, със съпругата му трябва да заживеят в една държава. А май няма изгледи това скоро да се случи. Ели е уредила живота си повече от перфектно в Лондон и засега няма намерение да загърби всичко в името на любовта. Миро пък също не иска да скъса с България, защото, макар и колеблива напоследък, кариерата му е успешна еиднствено в границите на родината.

Заради факта, че съпрузите не живеят заедно, досега не са имали сериозни кризи в отношенията си. Но една наистина голяма се задава, ако до няколко години Миро не стане баща! Засега той говори с усмивка, че му е по-добре с Ели да се виждат рядко, но да използват времето пълноценно. Но е наясно, че още дълго мераците му за наследници ще удрят на камъка на работохолизма на съпругата му, пише “Таблоид”.

„Ако Господ е рекъл, ще имаме деца с Ели. Вече чувствам, че ми е време за това решение”, споделял Миро пред свои близки. Той се опитвал всячески да убеди половинката си, че двамата ще се спрявят с грижите за едно бебе. Бил готов дори той да излезе по бащинство и да се грижи за така желаното бебе, докато Ели си върти ресторанта. Засега, обаче, и този вариант не я устройва. Ще видим колко дълго певецът ще бъде така търпелив…

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *