Миската с корени от Кресна Ромина Тасевска празнува 32-ри рожден ден под карантина

Ромина Тасевска отпразнува 32-ия си рожден ден под карантина. Родената в Кресна „Мис България 2010” прекара празника си в домашна обстановка заедно със своето семейство. Тя отбеляза повода с торта с плодове и фойерверк.

Имах един страхотен карантинен празник!“, сподели съпругата на футболиста Дарко Тасевски в Инстаграм.

„Благодаря от цялото си сърце за безбройните пожелания!
Благодаря на @dtasevski22 , че отново успя да ме изненада както той си знае и въпреки ситуацията да направи този ден специален за мен.
Обичаме те.
Благодаря на майка ми, баща ми, брат ми и роднините ми от Македония за любовта и подкрепата през тези години. С наближаването на всеки рожден ден ние правим равносметка на живота си. Моята ще запазя за себе си, но ще ви споделя кое ме вдъхновява да вървя напред:
ДА ОБИЧАШ И ДА ТЕ ОБИЧАТ – В ТОВА Е СМИСЪЛЪТ НА ЖИВОТА! ТОВА Е И МОЯТ СМИСЪЛ, написа още тя.

Ромина, която е майка на три деца, използва времето на социална изолация, за да запише магистратура по био бизнес и предприемачество в Софийския университет и я

завърши с отличие. “Магистърската програма е много иновационна и има за цел да обучи студенти, които са завършили природна наука, както съм аз – биология, да отворят към нас нови ширини, а именно към био бизнес, био предприемачество. Да развие собствен бизнес в тези ниши. Това е бъдещето. Био икономиката е в основата на всички програми в ЕС. Моята мечта е да създам био продукт за жени, който да е насочен и към моята друга страст – модата и красотата”, разкри в интервю преди няколко дни Ромина Тасевска.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *