Миска гали окото на феновете от Кресна, син на легенда на „Беласица“ свири на конкурента за промоция „Марек“

Миска гали окото на феновете от Кресна, които решат да гледат на живо днешната визита на любимия „Перун“ в Ихтиман. Байрака ще развява финалистката в националния конкурс „Мис България“ Джулиана Бутракова. Атрактивната красавица е част от бригадата на Светослав Михайлов. Със свирка в уста гастролира  в мача на аутсайдера „Банско“ срещу новака „Левски“ /Чепинци/ друга дама в съдийска тога Димитрина Милкова.

Недомислен наряд, предпоставка за съмнения в обективната преценка, от зоналната централа дадоха на елитния рефер Станимир Тренчев. Синът на легендата на „Беласица“ Лозан Тренчев-Льони е пратен да свири на конкурента на комитите за промоция „Марек“ срещу „Гранит“. Тежка задача има младият благоевградски арбитър Геро Писков, който е хвърлен в ада на „Цар Самуил“, където на петричани гостува „Рилски спортист“. Асистенти по тъча са неговият съгражданин Костадин Ангелов и симитличининът Георги Стоянов.

Адвокатът по професия Иво Андреев, който е с елитен статут, поема двубоя на „Вихрен“ в Ботевград срещу „убиеца“ на челници „Балкан“, нанесъл седмица по-рано първо поражение на лидера „Марек“ от 8 кръга насам. 

СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *