HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Мистерията около зверското убийство на Никол се разплита в съда! Иван искал “да боцне Никол, за да я сплаши”

Нови разкрития за зверското престъпление направи току-що адвокатът на обвиняемия Иван Иванов. По думите на Камен Кънев двамата с Никол водели усилена кореспонденция във фейсбук от около седмица. Фаталната вечер в асансьора в жк “Меден рудник” била втората среща на живо на учениците, съобщи Флагман.бг.

Според Кънев няма данни някой от тях да е употребявал алкохол или наркотици през живота си. Той не може да каже точно какво е правел подзащитния му в бл. 108 в жк “Меден рудник”, тъй като и самият Иван нямал еднозначен отговор за това.

„Не може да каже какво точно са правели там. Или са отивали при някого, или по-скоро са търсели някакво място”, уточни Кънев.

Според него версията за пушене на наргиле, която разви прокуратурата е твърде пресилена. Адвокатът твърди, че Иван не е искал да убива Никол. Въпреки това 15-годишният бургазлия е носел в себе си кухненски нож, който е оръжието на престъплението. На въпрос защо тогава му е било необходимо хладното оръжие – Кънев отговори: „Със сигурност не, за да я убива. Може би искал да я сплаши, да я боцне”.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *