Мистерята със смъртта на Павел се разплита! Благоевградчанинът, открит мъртъв в квартирата си, скъсал с приятелката си, готвел се за гурбет

32-годишният благоевградчанин Павел Ангелов почина при мистериозни обстоятелства в квартирата си.
Както struma.bg писа, в събота хазайката отишла да си получи наема, но никой не й отворил, а от апартамента се разнасяла непоносима воня. Жената се обадила на телефон 112 и пристигнали полицаи, които влезли в жилището на втория етаж на кооперацията на ул. “Калиманци” № 1, намираща се в съседство с Колежа по туризъм. На килима бил открит разложеният труп на мъжа. Наложило се екипи от противопожарната служба с противогази и маски да го изнесат и транспортират до моргата. За разпознаване е извикан бащата.
Причината за смъртта ще бъде установена след аутопсията, която ще бъде направена днес от съдебния лекар д-р Яни Златин.
Постоянният адрес на Павел Ангелов е в кв. “Еленово”, бл. 69, но той искал да заживее отделно от родителите си и наел квартирата на 14 февруари. Имал сериозна връзка с жена от Варна, която била от богата фамилия и щели да се женят, но тя не пожелала да дойде в Благоевград и скъсали. Той преживял тежко раздялата, но се опитвал да продължи напред. Ходил на фитнес и започнал упорито да търси работа, но на последното интервю не бил одобрен, което още повече го отчаяло. Тогава решил да отиде на гурбет в Германия и започнал да си оправя документите да получи българско гражданство, тъй като имал руско, за което се изисквало време. Майка му е рускиня, идвала да го вижда в квартирата.
Не е ясно защо толкова късно е открит трупът на мъжа, който е починал поне от една седмица. Тежката миризма била усетена чак навън и преди няколко дни е пръскано с отрова за мишки в мазетата на кооперацията и търговските обекти, които се намират на първия етаж – заведение за хранене и фризьорски салон. Никой от персонала на заведението не е познавал квартиранта.
ЕКИП “СТРУМА”

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *