HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
Топ теми

„Мис Кюстендилска пролет“ атакува парламента от листата на ДПС

Бившата „Мис Кюстендилска пролет” и настоящ юрист на Министерството на околната среда и водите Анна Благоева ще води листата на ДПС в Кюстендилски избирателен район. Красивата дама, позната на съгражданите си като носителка на приза за най-красиво пролетно момиче през 1999 година, от години живее и работи в столицата, но за трети пореден път е в листите на ДПС в родния си Кюстендил.

Изборът на красивата Анна е умен ход, коментират в партийните централи в Кюстендилско, след като по време на последните парламентарни избори хората на Ахмед Доган по недоглеждане дадоха мястото на водач в Кюстендилска област на „Евророма” и вкараха прочулия се като Бат Сали в парламента от името на 10-и МИР – Кюстендил.

Анна Благоева член е на Националния съвет на ДПС, а преди години бе и национален младежки лидер на Движението за права и свободи. Втори в листата е дупничанинът Тодор Александров.

„Листата е от 8 души, като в нея влизат представители на всички общини от областта, основно млади хора. Средната възраст на кандидатите е 36 години”, обясни областният лидер Емил Венев.

Кюстендилци припомнят, че преди две години ДПС за първи път успя да вкара депутат в парламента от Кюстендилски избирателен район в лицето на Александър Методиев от Самоков, популярен като Бат Сали, който беше водач на листата. Срещу депутатстването му от името на кюстендилци се вдигнаха от всички общини в Кюстендилска област, което не попречи Александър Методиев да влезе в парламента, но избирателите му така и не го видяха в областта през това време.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *