HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Митко се гаври в храстите с млада жена, бързаща да хване влака! Има ли възмездие

7 години затвор присъди Окръжен съд – Благоевград на 32-годишния Митко Соколов, който на 31.08.2016 г. преди обяд в петричкото с. Митино зверски изнасили и ограби млада жена, задигайки от нея 40 лв. и мобилен телефон. За двете престъпления – изнасилването и грабежа, съдът присъди по 6 г. затвор, но при кумулацията общата присъда падна до 7 г. Решетките извергът ще изтърпи при първоначален строг режим. Насилникът трябва да плати на Б. К. и 40 000 лв. за претърпени неимуществени вреди ведно със законната лихва върху главницата, считано от 31.08.2016 г. до окончателното й изплащане.
Припомняме, че тежкото престъпление стана в района на жп гарата край селото. Младата жена бързала да хване влака за Петрич, когато Соколов я нападнал в гръб, заплашил я с отвертка, запушил устата й, за да не вика, и я завлякъл в близките храсти, където дълго време се гаврил с нея. След подаден сигнал на телефон 112 тогава полицията в Петрич претърси с помощта на обучени кучета 3-те км между Петрич и Митино, но не успя да намери извършителя. Засякоха го по-късно по клетката на откраднатия телефон.
Соколов е ром рецидивист, а предишната му ефективна присъда е от 3 г. за грабеж. Напуска затвора само 3 месеца преди да извърши гнусното си деяние.
ВАНЯ СИМЕОНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *