Митове за мъжката сексуалност

Жените имаме склонност да си въобразяваме, че всичко ни е ясно, щом стане дума за сексуалните предпочитания на мъжете. Факт е, че понякога сме на светлинни години от истината за това какво желае партньорът ни. Както е истина, че в главата ни често бълбукат разни архаични митове и легенди, отнасящи се до мъжката сексуалност. От малки са ни промили мозъците с антични сексуални схващания, които твърде вероятно пречат на интимните ни преживявания, вместо да ги катализират в посока на оргазма.

Винаги са готови за секс
Господата никога не отказват секс, никога не са уморени и никога нямат главоболие. Харесва ни да си мислим така, но истината е, че мъжете не са роботи. Те също се притесняват, изпитват стрес и не им се иска по всяко време и навсякъде да се отдадат на разюздани страсти. След като нашите емоции често вземат превес над либидото ни, защо и техните чувства да не си правят каквото си поискат с креватния им ищах, пише Bulnews.bg.

Никога не се преструват
Съжалявам, мацки, но това въобще не е вярно. Не само ние си позволяваме да се вием като млади лозници, убеждавайки любимия си, че току-що сме видели Венера от една ръка разстояние. Половинките ни също имат склонност да си фантазират оргазъм убедително, нищо че ние се преструваме четири пъти повече от тях в леглото. Оказва се, че само 47% от мъжете достигат до задоволителния край по време на секс, а 3% твърдят, че никога не свършват, докато изследват вагиналните дълбини.

Изпразването винаги означава оргазъм
Не съвсем! Еякулацията и достигането до момента, който кара мъжете да издадат удовлетворителен вой, невинаги се случва по едно и също време. Някои мъже стигат до оргазъм, без да еякулират – това е тъй нареченият сух оргазъм.

С удоволствие биха пропуснали любовната игра
Жените все още понякога смятаме, че единствената цел на мъжете е да минат по краткия път към слабините ни. Това по-скоро е валидно, надявам се, за отминали времена. Съвременният мъж се е извисил над този плътски примитивизъм и наистина се наслаждава на ласките, които предвещават отвяващи преживявания. Разбира се, понякога и двете страни бързаме да стигнем до „същината на нещата”, откъдето идва заблудата ни, че на господата не им пука за удоволствието, което ни доставят устните и ръцете им.

Отказват ни, защото не ни желаят
Дамите много бързаме да си правим грешни заключения. Обожаваме да си пълним главите с несъществуващи причини, понякога дори само за да разнообразим ежедневието си. Когато партньорът ни нежно отклони поканата ни за правене на любов, не бива да се вкарваме във филма, че той повече не е привлечен от нас. Ако има проблеми с ерекцията, нека не го отдаваме на нашите персони. 42 %от силния пол има проблеми с твърдостта на пениса си. Стресът, умората, стеснителността при първия акт между двама души, притесненията и прочие са по-честите убийци на желанието им, отколкото ние.

Харесват само жени с перфектни тела
Няма какво да се лъжем, със сигурност точат лиги по разни засукани мацки в списанията или по телевизора. Може моделите и известните актриси да са чести гости във фантазиите им, но това не означава, че търсят такъв стереотип в реалността. За мъжете, които си струват, са от изключителна важност красотата на ума ни, чувството ни за хумор, женствеността и елегантността ни. В крайна сметка господата не са идиоти, те знаят, че манекенките в пресата не са като всички останали дъщери на Ева. Повечето мъже харесват сочни женски форми и предпочитат да не крием лицата си под тонове грим. А нещото, което най-много ги привлича, е нашата самоувереност.

Мислят за секс на всеки 7 секунди
Дори и да не сте добри по математика, с помощта на калкулатор ще ви стане ясно, че това твърдение е нелепо. Да речем, че един мъж е буден 17 часа в денонощието. Ако е вярно, че мислят на всеки седем секунди за секс, малко преди да положат глава на възглавницата, ще се окажат с доста завиден актив, отдаден на плътски мисли – 8742 пъти на ден. Тогава кога им остава време да мислят за нова кола, презентации или да правят прогнози кой ще е новият шампион по бокс в свръхтежка категория.

Сексът преди важно събитие е забранен
Дами, ако получите отказ за секс, защото в леглото ви спи спортист, който на другия ден има важен мач, или пък бизнесмен, на когото му предстои важна сделка, бъдете сигурни, че ви пускат по пързалката. Швейцарски учени доказаха с прецизността на известните им часовници, че 10 часа след секса телата ни са абсолютно възстановени за обилни натоварвания от всякакъв характер. Изключение правят първите два часа след оргазма, но след това еротично бягане с препятствия, какво е в състояние да спре шампиона до вас.

Размерът на ръцете и краката издават големината на пениса
Това е един от сексуалните митове, които скоро време няма да престанат да властват. Въпреки че дължината на еректирал пенис се доближава доста до разстоянието между върха на палеца и показалеца на ръката, това не е валидно за всеки представител на мъжкото население. Или пък номерът обувки, които кандидат-любовникът ни носи, дава „ясна” представа с какво ще си имаме работа по-късно. 41-ви размер за мъжки чепик може и да изглежда като заявка за креватно бедствие, но понякога анатомията си прави неуместни шеги. Честно ви казвам!

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *