Митьо Очите: Има какво да кажа, ще говоря на делото

Димитър Желязков имал какво да каже, но ще говори по време на делото. Той изразил и учудване за отправените му задочни обвинения, съобщава БиТиВи.

Очакват се подробности от спецсъда около мярката за неотколонение на Димитър Желязков – Очите, днес или утре. Половин година след ареста Турция ни върна Митьо Очите. Той кацна на летище София късно снощи с полет от Истанбул в 20.50 часа със закъснение.

Той се намира в следствения арест и чака мярката за неотклонение.  

Очите беше арестуван в Истанбул в компанията на бившия депутат от ДПС Несрин Озун и бившия общински съветник от Бургас Бенчо Бенчев. У нас Желязков е задочно обвинен за лидер на престъпна група за рекет и трафик на наркотици, а прокуратурата настоява той да остане за постоянно в ареста.

При акция в Бургас бяха задържани няколко души, които са част, според прокуратурата, от тази група за рекет и наркораспространение. Част от тези хора бяха свързани с погребалния бизнес от района на Бургас. Само Димитър Желязков липсваше в този момент. Той е отркит в Истанбул няколко дни по-късно в компанията на Бенчо Бенчев и Несрин Озун. Остана загадка защо е бил там.
Желязков обяснява, че е бил на лечение след стрелбата в Слънчев бряг.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *