Михаела Маринова и футболистът от Благоевград Ал. Дюлгеров: Мислили сме за сватба, но имаме още неща, които искаме да ни се случат, и след това да решим

Певицата Михаела Маринова и футболистът от Благоевград Александър Дюлгеров. Една любов без страх от самота. Първата им среща е сред приятели, следва разговор до ранните сутрешни часове пред театъра. После – преследване без граници и победа за двете страни. Вече четири години тя е най-верният фен от футболната агитка, а той се вълнува до крайност, преди тя да стъпи смело на сцената.
“Това, което най-много ми хареса у него, е добрата му душа. Има дефицит малко на искрените и истинските хора в днешно време, но ако трябва да бъда честна, в началото възрастта му малко ме фрапира. Тогава той беше на 27, аз на 19. Казах си: “Боже, това ще ми е за първи път, толкова по-голям човек от мен”. Малко се шашнах, не знаех какво да очаквам. Казах си, че ще го карам леко, няма да прибързвам… Проявих воля и мисля, че този път наистина нещата се получиха по начина, по който трябваше, и е най-хубавият вариант, който можеше да е”, споделя Михаела пред btv.bg.
“Винаги съм искал сериозната ми приятелка да бъде или колкото мен на години, или по-голяма. Обаче ето – човек да не се зарича, с осем години разлика. Специално в нея видях един характер, който е доста над годините й. Тя е преживяла доста за възрастта си и разсъждава като един по-голям човек”, разказва футболистът.
Признават, че между тях не цари вечно съгласие: “Малко пожар за 5 минути и се оправяме”, издава тайната на запазването на добрите отношения Михаела. Организират си изненади с повод и без повод.
“Романтиката е класика, начин на общуване между двама души, чрез който си показвате отношение. Някои хора го приемат за сладникаво – казват си: „Бе, как сега ще подаря цвете без повод”, обаче не е така. Аз лично съм израснала в семейство, в което двамата души в една връзка се обичат, видимо показно от майка ми и баща ми”, разказва певицата.
Мъжът до Михаела също е възпитан, че трябва да уважава жената до себе си: “Имам приятели, които, като чуят, че подаряваш цвете на приятелката си, го намират за сладникаво или странно. За мене е нормално”.
И двамата вече са имали мисли за сватба. “Коментираме си, да. И двамата сме сериозни хора и приемаме връзката си не на шега. Но определено и двамата имаме още неща, които искаме да ни се сбъднат, да ни се случат, и след това да решим. В момента сме се отдали на това да живеем, да ни е хубаво заедно и да постигаме целите си”, коментира двойката.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *