HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Млада жена откри банкнота на земята и си я взе, но след това й се случи нещо напълно неочаквано

23-годишна британка, на име Никол Бейли, се сдоби с криминално досие, след като намери банкнота от 20 паунда на пода на хранителен магазин и си ги прибра, предаде “Метро”, цитиран от novini.london

Случката се разиграла в Блъртън. Мъж теглил пари от банкомат точно до входа на магазин и изпуснал една от банкнотите. По-късно той осъзнал, че парите не са толкова, колкото е изтеглил, и съобщил за това на персонала. Не бил сигурен дали проблемът е бил в банкомата, или той е изпуснал 20 паунда на земята.

След като прегледали последните записи от охранителните камери, служителите видели как младо момиче вижда банкнотата на земята, оглежда се, не вижда никого наоколо и я прибира в джоба си. Момичето е намерено и обвинено в кражба на парите.

Никол била шокирана, когато я потърсили от полицията. Първоначално се изплашила и излъгала, но след като й показали записите от камерите, признала, че е взела парите. Тя споделила още, че според нея е нормално когато човек види банкнота на улицата или някъде на пода на публично място, да я вземе за себе си. Не това обаче смятали от полицията.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *