Млада майка отвори външната врата, а после се случи нещо ужасяващо /СНИМКИ 18+/

26-годишната етиопка Ацдед Нигусим е била вкъщи с 5-годишния си син, когато на вратата се чука. Оказва се бившият й съпруг Хайманот Кахсай. Веднага след като жената отваря, изпищява от болка. Мъжът изплиска лицето й с киселина и бяга.

С викове жената се запътва към съседите си, за да ги моли за помощ. Те й помагат да стигне до болницата, пише руски сайт. Лекарите веднага са оказали първа помощ на жената, но са я предупредили, че тя никога повече няма да може да вижда, пише Блиц. Медиците препоръчват на жертвата клиника близо до Банкок, където се занимават специално с тежки изгаряния като нейното. Лекарите се опитват да възстановят поне част от кожата на Ацдед. През цялото време на престоя си в болницата жертвата не може да говори и да се храни заради тежките изгаряния. Регионалният мениджър на клиниката заявява, че жертвата не спира да плаче и крещи.

„Това е много труден случай. Жената повече никога няма да бъде същата. Едно от очите й е разядено от киселината и е изчезнало напълно, а другото е силно увредено. Кожата на лицето й е напълно обгоряла”, споделя говорителката.

Ацдед казала на полицията, че  не знае причините, поради които бившият й съпруг й е причинил това нещо. Известно е, че преди 6 месеца той се мести в Йемен, след като двойката се разделя. Двамата спират да общуват.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *