Млада полицайка и честен бензинджия върнаха вярата в доброто на ексгубернатора на Пиринско Вл. Димитров

Две случки в последните десетина дни върнаха вярата в доброто на бившия областен управител на Благоевград Владимир Димитров.

Първата му се случила в София. Димитров тръгнал към метрото, спирка „Младост-3“, но автоматът му “глътнал” 10-те лв., които ексгубернаторът пуснал, и го оставил без билет. Дежурната полицайка Ася Алексиева от сектор “Метрополитен” на СДВР забелязала, че Димитров се оглежда около апарата, разпитала го подробно какво е станело и го пуснала през заграждението. При това младата жена му взела номера на телефона и обещала да звънне, за да си получи обратно парите. И 2 дни по-късно наистина звъннала.

„Не е до парите, отношението е важно!“, коментира Димитров.

По същото време на бензиностанцията на “Лукойл” в Дряново забравил туба с бензин. Няколко дни по-късно минал оттам и решил да пробва дали няма да я намери. „Направих го с големи съмнения – разказа Димитров. – Оказа се обаче, че хората са я прибрали, и ми я дадоха без проблем. Е, пет литра, но човещината…“.

Вл. Димитров е категоричен, че откакто му върнали парите и тубата, някак си му е по-светло на душата и вярва, че добрите хора са много повече, отколкото мислим.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *