Млада финансистка, дъщеря на общинска съветничка в Невестино, посрещна рожден ден на Шипка и Бузлуджа

Финансистката Ивета Николова – дъщеря на общиниския съветник в Невестино Снежка Сотирова, отбеляза 26-ия си рождения ден с екскурзия до националните обекти Шипка и Бузлуджа през уикенда. Рожденичката се зареди с много положителна енрегия по време на пътуването си, посети и Карлово, Казанлък и Калофер заедно с приятеля си Иво Петров.

Вълнуваща среща е имала Ивета със своята приятелка от ученическите години Ива Милчева в Стара Загора, където е омъжена и живее в момента.

„С нея бяхме неразделни по време на обучението си в Икономическата гимназия в Кюстендил. Помогна ми за срещата нейната майка, която живее в Кюстендил, от 5 години не се бяхме виждали. Срещнахме се в парка до операта в Стара Загора. Наистина бе изключително вълнуващ момент не само за мен, но и за нея, тя дори се разплака. През свободното си време обичам да пътувам и опознавам различни места, така съм възпитана от моите родители, от тях с брат ми знаем, че парите се връщат, но времето никога. Опознавам природни забележителности, предишния уикенд бях в Белоградчик /сн. 3/, а през март в Гърция /сн. 4/. Моето мото е: „Да пътуваш, значи да живееш!!!”, заключи с усмивка младата финансистка.

СЛАВА ИВАНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *