Младежи направиха “бомба” в заведение в Сандански! Ужилената сервитьорка взриви Фейсбук: Не са ли ви научили, че да крадеш е престъпление

Сервитьорка от Сандански взриви Фейсбук, след като пусна снимки на четирима младежи, избягали от заведение в центъра на курортния град без да си платят сметката.

На кадрите се вижда как групата младежи са затрупали масата в ресторант “Санди” с поръчки, вместо обаче да си платят консумацията, те напускат заведението един по един в посока парка.

Когато сервитьорката отива към масата за сметката остава неприятно изненадана, намирайки единствено инвентара.

Ето и поста на потърпевшата сервитьорка Мария, предизвикал стотици коментари. Публикуваме го без редакторска намеса:

Родители, така ли възпитавате децата си ? Обръщам се към всички вас с история от днешния ми работен ден, изпълнена с голяма доза наглост, липса на възпитание и безцеремонност. Младежите, които виждате на снимките и видеото на пръв поглед изглеждат съвсем нормални хора, излезли да похапнат и да се разходят. Така мислих и аз до моментът, в който същите умишлено не платиха сметката си, след като се нахраниха обилно. Без изобщо да се срамуват, един по един напуснаха ресторанта докато аз приготвях сметката вътре. Питам се с каква съвест тези млади хора постъпват по този начин, така ли ви възпитават? Не са ли ви научили, че да крадеш е престъпление, защото това е кражба и гавра с всеки един, постарал се да получите храната и напитките на масата ви. Силно вярвам, че това не се а хората, на които след време тази държава ще разчита, защото това би било жалко… Думите не могат да опишат притеснението, гневът и обидата, които тези хора ме накараха да изпитам. Затова искрено моля всеки, който намира такава постъпка за неправилна да сподели този пост, за да се разпространи посланието ми, защото днес се случи на моето работно място, но утре може да е на вашето!

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *