Младежка листа на БСП в Перник за изборите за 46-о народно събрание

Кандидатдепутатската листа на БСП за 14 МИР – Перник, утвърдена от националния съвет, е преобладаващо с млади хора. Отново водач е Стоян Мирчев, член на НС на БСП, народен представител от ПГ на “БСП за България” в 44-ото и 45-ото НС. Роден е през 1982 година. 

На второто избираемо място е Галина Василева. Тя е магистър по икономика, право и международни отношения, докторант по счетоводство и финансов контрол, работи за международна компания. Два мандата бе лидер на младежкото обединение на БСП в Перник. Дъщеря е на областния управител на Перник д-р Симеон Василев.

Третото място в листата е на коалиционния партньор от АБВ Петър Първанов, общински съветник в минипарламента на Перник, бизнесмен. Завършил е МГУ, Технически институт, президент на ВК „Миньор“ /Перник/.

Станислав Павлов е на четвърто място, той е председател на младежкото обединение на БСП в Перник. 

Пети в листата е доц. д-р Ташко Миланов – преподавател в УННС, председател на ОбС на БСП – Трън.

Шести е Добромир Задгорски – журналист, народен представител от БСП в 37-ото (1995-1997) и 40-ото народно събрание (2005-2009).

На седмо място в листата е Василена Петрова Василева – председател на младежкото обединение в БСП – Брезник, а на осмо – Цветелина Личкова, ерготерапевт в ресурсен център за хора с увреждания.

КРАСИМИРА СТОИМЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *