Младежкият лидер на БСП – Перник вдигна пищна сватба с ЮЗУ студентка, преди година спечели и кола от лотарията

Адриан Скримов, който е пиар на БСП в Перник и един от лидерите на младежката организация, и приятелката му Моника Георгиева, студентка в ЮЗУ – Благоевград, минаха под венчило в градския храм „Свети Георги“ ден преди Великите пости. Младата двойка събра на сватбата над 100 гости, роднини и приятели, в едно от най-стилните заведения на миньорския град.

Кумове са семейство Милан и Сенка Джокич от сръбския град Ниш, дългогодишни техни приятели. Те в момента работят в България, кумата е архитект, а кумът е уеб разработчик в една от най-големите български фирми за сайтове и програми.

Моника и Адриан имат дългогодишна връзка, двамата са танцьори от ансамбъл „Граовска младост“ към Двореца на културата и се сгодиха миналата година. Сватбата бе изпълнена с много танци и пожелания за щастлив семеен живот, за разбирателство и, разбира се, за пълна къща с деца. Стана ясно и кой ще командва вкъщи – Моника, която първа настъпи младоженеца, като обеща всички важни решения да се вземат с консенсус.

Миналата 2016 г. се оказа много късметлийска за Адриан – освен че любимото момиче каза „да“ на предложението му за брак и двамата се сгодиха, той спечели от Националната лотария чисто нов лек автомобил.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *