Младият писател от Радомир Иво в болница по спешност за девета операция на главата

Състоянието на радомирския млад писател Иво Христов се е влошило и вчера е приет по спешност за поредна операция в болница „Токуда“, съобщи сестра му Франческа. Последната му книга „Отломки от моя живот“ е на пазара от февруари т.г.
 От 12-тодишен Иво боледува, като организмът му произвежда тумори. Вече 7 години той води неравна битка за живот. Претърпял е 8 операции, облъчвания, вливания, операции. И винаги онази частица надежда, че всичко би могло да се оправи, не го е напускала.
„Понякога е нужно просто да се примирим със съдбата си. Ще мине време и аз ще свикна с тишината, в която ми се налага да живея. Но белезите винаги остават. Надявам се, че един ден ще бъда запомнен като силен и борбен човек, а не като болното момче. Силно се надявам, че моята битка ще бъде мотивация за някой“, споделя Иво.
Днес вероятно ще бъде опериран за пореден път, за да бъде премахнат тумор в мозъка му, който притиска нерв и предизвиква непоносими болки.
Близките му се надяват отново операцията бъде успешна и Иво да се прибере у дома. Много хора подкрепят младия мъж и семейството му морално и финансово. Но за лечението му са необходими много средства. Можете да го подкрепите
 – като изпратите СМС с текст DMS IVCHO на номер 17 777 на цената на 1 лв;
 – чрез превод в дарителската му банкова сметка:  POSTBANK BG47BPBI79404078032501 – Иво Ивов Христов

– чрез дарение в Pay Pal: [email protected] – Иво Христов.
КРАСИМИРА СТОИМЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *