Млади перничани даряват тоалетите си от бала на нуждаещи се абитуриенти

Баловете наближават, а неизвестните около тях заради пандемията са много. Въпреки това млади хора от Перник предизвикаха възторг у съгражданите си с благородните си постъпки.
Дейвид Идакиев и Александра Димитрова предлагат да дарят на нуждаещи се абитуриентските си тоалети. Постовете им в социалната мрежа срещнаха одобрението на стотици.
„Реших да подаря костюма от абитуриентския си бал на момче в неравностойно положение. Костюмът се състои от елек, сако, папийонка и панталон, носен е 2 пъти. Ако познавате някого, на когото ще му бъде нужен, нека се свърже с мен на лично съобщение“, предлага Идакиев.
Същото е намерението е на Александра Димитрова.
„Бих желала да подаря роклята си на момиче, което няма възможност да си позволи такава. Единственото ми условие е, след като роклята бъде използвана, да бъде подарена отново на следваща абитуриентка, която също е в нужда. За повече информация като размер или други въпроси може да се обърнете към мен на лично съобщение“, пише Димитрова.
Перничанката Даниела Георгиева пък иска по случай предстоящите абитуриентски балове да зарадва някого в нужда, като го откара на бала с нейния автомобил, а разноските ще поеме тя. „Не е някаква лъскава кола, но мисля, че ще зарадвам някого в нужда“, казва Георгиева.
КРАСИМИРА СТОИМЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *