Младоците излъгаха с дузпи старите пушки в традиционния мач между благоевградските рефери, треньорът на „Пирин Лейдис“ вкара 2 гола

Младоците излъгаха старите пушки със 7:6 след дузпи в традиционния мач между благоевградските футболни рефери, с който се слага краят на сезона. В редовното време на драматичния сблъсък резултатът бе 2:2. Треньорът на „Пирин Лейдис“ Борислав Ганчев откри за победигелите, ала опитните опоненти намериха сили за пълен обрат. Първо Георги Стоянов изравни от 11-метров наказателен удар, а по-късно се разписа и Илиян Пашов. Синът на дългогодишния арбитър Ивайло Ганчев обаче реализира още веднъж и прати двубоя в рулетката на дузпите. Там съекипниците му вкараха 5 пъти поред от бялата точка, докато съперниците им сбъркаха веднъж и се простиха с успеха.

Мачът премина под перфектното съдийство на Александър Андонов, който не показа никакви сантименти към загубилите, въпреки че е от тяхната възрастова група и в миналите издания на ежегодния двубой неведнъж и дваж е ритал рамо до рамо с тях.

ИВАН ДЕЛЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *