Топ теми

Младо гадже претрепа с кол приятеля си миньор! Спас крещи окървавен за помощ, пребит като псе

Млада приятелка преби 77-годишния Спас А. от село Голем Върбовник и му открадна 700 лв. от пенсията, като го остави без пукната стотинка.

Екшънът се разиграл в понеделник около обяд в дома на Спас. В същия ден той взел миньорската си пенсия, докато чакал на опашката в пощата в селото, любимата му звъннала по телефона и се разбрали мъжът да отиде в Благоевград при нея, след като вземе парите, разказаха хора от селото, които също си чакали реда за пенсията.

Приятелката на Спас, която се казвала Виолета, по думи на съседи, не изчакала той да отиде при нея, а пристигнала направо в дома му в Голем Върбовник. От пенсията на миньора били останали около 700 лв., след като платил ток, вода и други сметки.

Репортер на “Струма” отиде в селото и потърси бития, но не го откри, защото давал показания в РУП – Бобов дол. Съседът му Борис Рангелов обаче бе словоохотлив и разказа пред репортер на “Струма” за инцидента:

“По-младата приятелка на Спас го е пребила с кол и му взела 700 лв., останали му от миньорската пенсия. Той се пенсионира от мината и получава голяма пенсия. Спас крещеше за помощ, докато жената го налагаше. Видях го на улицата целия в кръв, по лицето, ръцете и краката, пребит като псе. Каза ми, че приятелката му го е пребила и му взела пенсията и избягала. Това не е първият случай Спас да бъде бит от жена. Преди години пак яде бой. Съпругата му почина преди 3 месеца. Има три златни деца, които са семейни и не живеят при него. Не му държат сметка къде си дава пенсията. Искат като си дойдат в родната къща, вратата да е отворена”, разказа Рангелов.

В РУП – Бобов дол е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител, докато не се изяснят обстоятелствата, свързани с кражбата.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *