HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Млад любовник загина на място при опит да се скрие от разярен съпруг

26-годишен мъж падна от 6-ия етаж на жилищен блок във Велико Търново след като още сънен се опитвал да се скрие от разярения съпруг на изгората си. Падането от около 20 м в четвъртък сутринта на ул. “Поп Харитон” се оказало фатално за младежа, съобщава “Труд”.

В сряда вечерта младият мъж гостувал на омъжената си приятелка, чийто съпруг бил нощна смяна. Двамата любовници солидно количество алкохол и се забавлявали. На разсъмване обаче заспали и мъжът на стопанката ги изненадал като ненадейно се прибрал по-рано от работа.

Като чул, че входната врата се отваря, гостът скочил от леглото и изплашен побягнал към терасата.

Той решил да се спаси от гнева на измамения съпруг, като се опитал да се прехвърли на съседния балкон. Замаян от стреса и погълнатия алкохол обаче се изплъзнал и полетял от 6-я етаж на кооперацията.

След миг младият любовник паднал върху тротоара пред кварталния магазин и починал. Потресени минувачи и живущи в блока подали сигнал на тел.112.

На място пристигнали криминалисти и пожарникари. Трупът на загиналия търновец бил откаран в моргата на областната болница, а огнеборците се наложило да мият окървавената настилка след любовната трагедия.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *