Млад мъж търси подкрепа, за да живее


33-годишният Кирил Валентинов Новоселски от радомирското село Гълъбник има нужда от помощ. Мъжът страда от бъбречна недостатъчност, ретинопатия и диабет тип 1, а за лечението му са нужни 25 000 евро, които са непосилни за семейството.
„Още от малък животът ми е бил изпълнен с много трудности. Когато бях дете и имах най-много нужда от любов и грижи, моята майка ни изостави. От 2009 г. съм и сирак, тъй като баща ми почина от рак на дебелото черво. Записан съм в листата на чакащите отпреди 4 години за трупен донор, но досега никой не ме е потърсил с хубава вест. Но това няма никакво значение в момента, тъй като донор вече имам, и то напълно съвместим.
Допреди 1 година работих в сферата на земеделието, но заради провеждащата ми се хемодиализа, която стартира от 01.06.2017 г., и проблема ми с очите към момента съм нетрудоспособен. ТЕЛК-ът ми е 100%.
Сумата, която ми е нужна за лечение в болница Gaziosmanpasa Hastanezi в град Истанбул, Турция, е 25 500 евро и включва операция на двете очи и трансплантация на бъбрек”.
Начините, по които може да помогнете, са:
ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА:
BG50STSA93000027891346
BIC: STSABGSF
Кирил Валентинов Новоселски

„Еконт” – чрез паричен превод към банковата сметка на Кирил.

„Изи пей” – чрез паричен превод към банковата сметка на Кирил.
КРАСИМИРА СТОИМЕНОВАКоментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *