Много внимавайте какви ги вършите до 15:40 часа

Луната в знак Козирог изостря чувството за чест, дълг, отговорност, самодисциплина, намалява емоционалния тонус, хората стават по-сдържани. Вниманието на хората е насочено повече към материалната страна на въпроса. През този период онези, които говорят много, но не правят нищо, които не спазват обещанията си или ги изпълняват със закъснение, обикновено не се приемат. Във всичко се проявява строгост, даже към себе си. Нещата отиват по местата си, гледаме по-реално на ситуацията и възможностите си. Понастоящем е полезно да направите това, което е важно за вас, което е необходимо за вашия живот. Това е времето за кардинална промяна във всяка област от живота ви. Можете също да поставите в ред, мислите, делата и чувствата си. В този период най- малко се нарушават правилата и законите. По-добре е да не се обръщате сега към властимащите. Да не се вадят зъби, ако може отложете и лечението им. Уязвими са коленете. Да не се ходи при чакръкчии за намествате на кости и лекуване на гръбначния стълб.

9 лунен ден продължава до 15:40 часа – Енергията влияе отрицателно върху човек. В емоциите може да се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Очистване на помещенията и тялото физически и ментално. Добре е да се занимавате с очистителни процедури.
Възможни са самоинтоксикации на организма. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с енергията на любовта и всеопрощението. Може да ви споходят тревоги, безпокойство и мрачни мисли. Важно е да не се поддавате на емоциите, а да запазите спокойствие. Избягвайте да критикувате, не мислете зло на никого! Не е желателно да се напрягате и да правите това, което не се получава. Най-добре е да отделите повече време за почивка и релаксация. Ако случайно ви полеят с вода или ви намокри дъжд, това носи изчистване и освобождение от болестите.
Пазете се от загуби на всички нива. Съновиденията, които сте имали показват какви конфликти съществуват на подсъзнателно ниво, указват вътрешния скрит конфликт и неговият характер. Всичко, което се яви в съня има отношение към вашата карма.
10 лунен ден започва в 15:40 часа и продължава до 16:22 на следващия ден – Най-добрият ден за търсене на смисъла на живота, да се определи линията на поведение за в бъдеще, за полагане начало на всякакви дела, за активен отдих. Добре е да се осмислят традициите, да се изучава миналото на своя народ, страна, семейство, генеалогичното дърво. Хубаво е в този ден да си спомните за традициите на рода, за предците си, да разглеждате семейните албуми, да се отиде на църква и да се споменат починалите. Благоприятно време за срещи с близки, роднини, посещение на родители, за помирение и прекратяване на разногласия. Подходящо е също за работа „домстрой”, за организация на семейните дела. Ако желаете да създадете традиция в своето семейство, то именно днес трябва да я въведете и да не я прекъсвате до следващия десети ден.
В този ден става включване към егрегора на семейството, към нови източници на енергия. Включва се и кармичната памет и всички ставащи събития следва да се преценяват от тази гледна точка. Добре е да се открият ограниченията и трудностите, които са ви пречили в работата и живота, лесно ще откриете грешките, направени по-рано. Денят дава енергия на нормално здравите хора. Намаляването на силата и лошото здраве днес показват, че нещо не е съвсем в ред с енергията. Най-вероятно това е причинено от заседнал начин на живот. Обърнете внимание на вашите несъзнателни действия, интуитивни действия, инстинктивни движения. Скъсани дрехи, износени обувки, скъсани копчета, счупени токове показват злоупотреба с енергията на деня. Чувството за меланхолия и самота е знак за предстоящите изпитания.

Ден на активната мъжка енергия. Делата, започнати днес, в близко бъдеще ще бъдат успешно приключени, стига да покажете достатъчно активност. Ден на укрепване на връзките, развитие на партньорски отношения, контакти. Ще бъдат продуктивни пътувания, преговори и договорите, сключени в този ден, ще имат добри перспективи и ще донесат добра печалба. Обмислените действия имат шансове за успех и подкрепа на висшите йерархии. Нараства жизнеността, сексуалния потенциал, личното обаяние. В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Не трябва да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици. Болестите са кармични. Болките на костите и мускулите на гръдния кош, проблемите с потенцията и болест на простатната жлеза показват нарушение на заповедите на деня. Ако човек злоупотреби с енергията, това води до нарушение на имунната система и онкологично. Подходящ ден за сауна.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *