HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Много внимавайте какви ще ги вършите днес до 11:11 часа

Луната е в знак Близнаци до 11:11 часа – Хората през това време са по-разговорчиви, но и по-склонни да изпуснат това, което не е за казване. Можете да се откажете от старите си навици. Уязвим е раменният пояс, ръцете, дихателната и нервната система. Не се занимавайте с рутинни дела.  От 08:42 до 11:11часа Луната ще се движи по празен курс. Нищо ново и важно не предприемайте през това време. Може да се съсредоточите върху обичайната си работа, да довършвате започнатото или да почивате.  В 11:11 часа Луната се премества в собствения си дом – знакът Рак. Настъпва време за занимания със семейството, дома и за грижи за близките ви хора. Уязвими са гърдите, стомаха, дванайсетопръстника. Добре е за вадене на зъби и слагане на протези.

28-ми лунен ден (от 03:59 часа) е един от най-прекрасните, спокойни и светли дни на лунния месец. Символ е лотосът – олицетворение на духовното израстване на човека. Всяко духовно търсене в този ден ще бъде успешно. Сам Бог благославя подобни деяния. Носи успех в делата, пътешествията са удачни. Забраняват се всякакви разрушителни действия. Символ на деня е лотоса – олицетворение на духовния ръст на човека. Всички духовни търсения ще завършат удачно, защото сам Бог благославя подобни деяния. Ако сте следвали лунните ритми и сте се движили в унисон с Луната, непременно ще постигнете милостта на Нощната Богиня. Праведника ще го настигне благото, а грешника – възмездието. В този ден можете да се оцените по своите плодове. Всичко посадено в предишните лунни дни, днес ще порастне.  Ако имате неприятни събития, не ги считайте за неочаквани. Това е резултата от вашите негативни действия през лунния месец. Постарайте се правилно да приемете всичко, което ви се случва – и доброто, и злото. От вашето разбиране също зависи много. Не забавяйте темпа и не се отпускайте.

Този лунен ден не трябва да извършвате разрушителни действия – да не се къса, чупи, убива нищо. Може да садите в градината, но не и да плевите. Дори откъснати цветя в този ден не се подаряват. В този случай ставате съпричастни към разрушението.  Сексът трябва да бъде нежен, чувствен и романтичен. Не просто „правене на любов”. Любовта трябва да се разпростира във всички направления. Да се изяви както в духовен, така и във физически план. Да се избягват всякакви грубости, прояви на нетактичност и агресивност. Бъдете колкото можете повече нежни и любвеобилни. Накарайте жената да се почувства жена, а мъжът – мъжествен.  Бизнес – по-рано сключените контракти могат да донесат първите резултати. От вас се иска само правилно да ги приемете, а това не е толкова лесно, колкото изглежда на пръв поглед. Не правете веднага презентация на своите успехи. Запазете тайната на успеха само за най-близките и доверени хора. Добър за благотворителност ден по отношение на духовни хора и организации – църкви, храмове, духовни центрове.  Подстригване – Не е подходящо за подстригване. Това може да снижи вашата активност. Подстрижката може да има негативни последствия за вас, да засегне най-слабите места от вашето здраве. Добре е само да разчешете косите си и да ги оставите така както са. Това им дава възможност спокойно да приемат енергиите на Природата.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *