Много внимавайте с тях! Тези 5 зодии сякаш нямат чувства

Има крайно емоционални зодии, които не спират променят настроенията си и ясно да ги изразяват пред всички. В зодиака обаче има 6 знака, които крият емоциите си. Те рядко обръщат внимание и на чувствата на останалите. Главното за тях е те да се чувстват комфортно, а за вас и емоциите ви.. е, ще остане време утре, може би.

Дева
Всъщност девите наистина не се интересуват, но пък искат да не е така. Безчувствието на представителите на този знак обикновено е маска, зад която крият душата си. Дори пред тях да застане най-красивият човек на земята, то Девата няма да го покаже по никакъв начин. По-късно може да съжалява обаче за бездействието си. Ще ви отнеме много време, за да научите какво наистина чувства представителят на тази зодия. Безизразно лице в отговор на “Обичам те” е запазена марка на Девите.

Стрелец
Стрелците живеят за момента. Те не искат да правят дълги планове за бъдещето. Обикновено изглеждат като хора, които винаги биха искали да помогнат, но това е само, ако бремето ви не е твърде сериозно и голямо. Като цяло, ако един Стрелец спре да се интересува от вас, ще изчезне толкова бързо от живота ви, че дори няма да имате време да реагирате.

Везни
Везните са известни със своята манипулативност. Те са нежни и любезни към вас, но обикновено това е, защото имат нужда от помощта ви. Веднага обаче, щом получат това, което искат, те тихо се изнизват, преструвайки се, че не е станало нищо кой знае какво. Няма значение колко здрава си мислите, че е връзката между вас, всъщност просто сте удобен на Везните.

Скорпион
Най-важният човек за Скорпионът е самият Скорпион. Те знаят как да причинят болка на някого и не се разкайват, ако се решат да го стоят. Определено не искате представител на този зодиакален знак да ви бъде враg. Съветваме ви да не пресичате пътя му.

Козирог
Чувства? Какви чувства? В концепцията на ценностите на тази зодия такива неща просто не съществуват. Умът – той контролира всичко. Козирозите гледат само напред, те искат да се реализират, имат големи амбиции и мислят как могат да спечелят повече пари. Ако влезете в схемата им – супер. Ако не? По-добре си подгответе кърпички, защото по никакъв начин няма да можете да ги заинтересувате.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *