Топ теми

Множество катастрофи в дъжда в Пиринско

На територията на област Благоевград са станали следните ПТП:

На 08.10.2020 г. около 10:40 часа на път II-19 в района на разклона за с. Буково, товарен автомобил „Дачия Логан Ван“ с 35-годишен водач от гр. Благоевград, движейки се с несъобразена с метеорологичните условия скорост е навлязъл в лентата за насрещно движение, блъснал се е в товарен автомобил „Рено Мастер“ с 24-годишен водач от гр. Гоце Делчев, след което се е завъртял и се е блъснал в лек автомобил „Дачия Логан“ с 22-годишен водач от гр. Благоевград. В резултат на инцидента, с фрактура на лявата ключица и лявата китка, е пострадал водачът на товарния автомобил „Дачия Логан Ван“, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.

На 08.10.2020 г. около 10:40 часа на ПП 1 Е-79 между гр. Кресна и гр. Симитли, лек автомобил „Тойота Корола“ с 29-годишен водач от гр. Кресна, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой се удря в крайпътна еластична ограда, завърта се, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в лек автомобил „Фиат Пунто“, управляван от 71-годишен благоевградчанин. При инцидента са пострадали две жени на 67 години, пътуващи в лекия автомобил „Фиат“, едната с фрактура на долната челюст, а другата с фрактура на три ребра и водачът на лекия автомобил „Фиат“, който е с фрактура на пръст на ръката и охлузни рани по лицето.

 На 08.10.2020 г. около 20:00 часа на бул. „Св. Св. Кирил и Методий“ в гр. Благоевград е станало ПТП, при което 10-годишно момиче от града, изскачайки внезапно на платното за движение се удря в предната лява част на лек автомобил „Ваз“ с 49-годишен водач от гр. Благоевград, в резултат на което е пострадало с комоцио и без опасност за живота. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *