Множество катастрофи в Пиринско

На 13.09.2019 г. около 18:15 часа в района на кръстовище, образувано между ул.“Иван Михайлов“ и ул.“Александър Фон  Хумболд“, лек автомобил „Фиат Браво“ с 55-годишен водач от гр.Благоевград не пропуска  и блъска 10-годишен велосипедист, пресичащ по пешеходна пътека. Детето е пострадало с охлузна рана на крака. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.

На 13.09.2019г. около 19:30 часа в района на разклона за с.Мощанец, 45-годишен велосипедист от гр.Благоевград, завивайки на ляво навлиза в лентата за насрещно движение, отнема предимството на лек автомобил „Ауди“ и допуска ПТП. С охлузна рана на ляв крак е пострадал велосипедистът. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

На 14.09.2019г. около 16:55 часа на ул.“Вл. Черноземски“ в гр.Благоевград, лек автомобил „БМВ“ с 23-годишен водач от гр.Сандански, излизайки от реда на паркиране и завивайки в обратна посока при наличие на пътна маркировка „М1“, отнема предимството                                на идващ зад него мотоциклет „Пиаджо“  с 44-годишен водач от гр.Благоевград, който за да избегне удар с автомобила спира рязко и  пада на пътното платно. С охлузни рани и без опасност за живота са пострадали мотоциклетистът и 5-годишно момче, пътуващо с него. Пробите за алкохол са отрицателни.

На 15.09.2019г. около 16:10 часа на път II-19 между с.Места и гр.Банско, мотоциклет „Сузуки“ с 54-годишен водач от гр.София, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на ляв завой излиза в дясно от пътното платно и се преобръща. Мотоциклетистът е пострадал с фрактура на гръден прешлен и без опасност за живота. Пробата за наличие на алкохол е отрицателна.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *